Schemaläggare / Systemadministratör

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Central bemanningsenhet (CBE) vid omsorgsförvaltningen är en av Kristianstads kommuns bemanningsenheter som består av 19 medarbetare, nu kan du bli en av oss!

Vi är indelade i tre team, Schema och bemanningsekonomi som har det övergripande målet att utveckla hållbara scheman, bemanning och bemanningsekonomi. Rekrytering och utveckling som har det övergripande målet att attrahera, rekrytera, utveckla, behålla, avsluta och bemanna ut korttidsvikarierna och kvalitetssäkra processen. Digitalisering som har det övergripande målet att digitalisera CBE samt kvalitetssäkra CBE:s digitala system till våra processer.

Arbetsuppgifter

Som schemaläggare/systemadministratör på Centrala bemanningsenheten vid omsorgsförvaltningen ingår du i teamet Schema och bemanningsekonomi bestående av ytterligare nio schemaläggare/systemadministratörer samt en bemanningscontroller.

I rollen är du ett stöd till chefer i schemaläggning samt chefsstöd i bemanningsprocessen och bemanningsekonomi. Det innebär både att du agerar konsultativt och operativt utifrån rutiner och mål. En stor del av arbetet innebär praktiskt arbete i våra system som exempelvis Multi Access, Heroma, Outlook, Time Care Pool etc.

I uppdraget ingår det även att utbilda chefer och medarbetare i processer och system samt att skriva dokument som riktar både sig internt och till hela omsorgsförvaltningens medarbetare och chefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieexamen och ser gärna att du har en högskoleutbildning alternativt YH-utbildning inom administration, HR, ekonomi eller motsvarande.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av personaladministrativt arbete eller motsvarande administrativt arbete samt av schemaläggning eller produktionsplanering.
Du behöver ha mycket hög digital kompetens och lätt för att lära och lära ut i digitala verktyg, samt kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, vågar ta egna initiativ i ditt dagliga arbete och har lätt för att samarbeta med andra oavsett roll. Arbetet kräver att du är uthållig och kan hålla dig motiverad trots förändrade förutsättningar och arbetar på tills resultatet är uppnått, exempelvis när förutsättningarna förändras men deadline behövs hållas. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera muntligt med andra. Denna roll kräver att du är trygg och stabil som person och kan sätta relationer i rätt perspektiv där du skiljer på det personliga och professionella.

Anställningsvillkor

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2024-04-02
Ansök senast
2024-04-23

Kontaktpersoner

  • My Erlandsson
    Enhetschef
    Telefon 044-13 59 30
  • Carola Dawi Grahn
    Vision
    Telefon 044-13 25 42

Ansökningsinformation

Referensnummer
OMS-2024-54Ansök här

Övrig information

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 30 apr kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?